Auina atu le Suʻega
Aiga> Tala Fou> O le a le malamalama o le moli o le sdlc gressc glass e aunoa ma le eletise?
July 10, 2023

O le a le malamalama o le moli o le sdlc gressc glass e aunoa ma le eletise?

Atomized PDLC ata mo tioata o se ata faʻapitoa e masani ona faʻaaogaina i faleuila, potu o fonotaga, ofisa ma isi nofoaga. O lona uiga, o le mafai ona faʻamalosia le tioata sadezed, o loʻo i lalo ma faʻateleina le le faalauaiteleina o le potu. E masani lava ona faʻatusatusaina ni atigipusa poto i luga o le tioata ma le tioata masani, e tatau foi ona nifo i luga o le tioata i le mamafa, ae o le mea moni lava o le malamalama malamalama pe a le faʻamalosia. , e pei o tioata masani, e lelei le faʻaseai o loʻo iai ma le faʻamalosiʻau, vevela vevela, flamementant ma isi uiga, lea e iai faʻapitoa faʻamatalaga ile tele o taimi.

I le ave o le faalauaiteleina Smared PDLC i le malosi o le faʻaaogaina-faamaoniga, o le a faʻamalamalamaina ma le saogalemu o se faʻataʻitaʻiga, o le a matou talanoaina le malamalama o lona faʻavae.

O le ATAMA MUAMUA o se vavaeeseina o le Sound Ductor Press Gress Form faia o PDLC (Polymer Faʻalauiloa Vaivai e pei ona mafai ona faʻaaogaina, ie puipui o le faletaele. O le mataupu faavae o le tatalaina lea o le vai suavai i le va o le lua vaega o tioata ma le soka o le vaega e ala i le pdlc tekinolosi. O le laualuga o le tioata ua faʻapipiʻiina ma se ie (indium tun oxide) e le aunoa i vaega. I lalo o le gaioiga o le voltage, o le faʻatautaia vaega faʻaaogaina le suavai tioata i se tulaga tutusa. Mutuale faafoliga fua, toe fausia se ituaiga o tulaga - pei o le tulaga manino; I le isi itu, pe a pa'ū le malosi, o le faʻatupuina a laʻasaga tagata faʻatau vave ona mou atu, ma o le CrySy Crysal o loʻo ese, ma o le ata sili ona atamai.

Peitai, e le o lona uiga e le manino pe a le malosi. I le leai o le eletise, luga o le luga o le tioata faʻa-vae e aliali mai i se Preggy State, ae E masani lava ona i ai le malamalama o le PDLC ata mo le tioata. Ole mea lea ona o le totonu o le ata o le faʻaʻaisa ma uiga o le tioata lava ia.

Curved Smart Film

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu